در این مطلب به موضوع ” بهترین برند ماژیک های وایت برد ایرانی و خارجی کدام است؟ ” خواهیم پرداخت، برای آشنایی با این برندها با ما همراه باشید تا با برندها آشنا شویم.
چگونه بهترین ماژیک های وایت برد ایرانی و خارجی را بشناسیم ؟
ماژیک تخته وایت ابزاری برای نوشتن است که معمولاً روی سطوح صاف و سیقلی مانند تخته وایت برد سفید، شیشه ، کریستال و … استفاده می شود.
این ماژیک ها دارای فرمول های منحصر به فردی هستند و به گونه ای طراحی شده اند که به راحتی با یک پارچه یا نمد خشک یا تخته پاک کن پاک می شوند.
ماژیک های تخته وایت برد در رنگ های مختلفی از جمله مشکی، آبی، سبز، قرمز و حتی رنگ های فلوزسنت وجود دارند.این محصولات معمولاً با یک بدنه پلاستیکی و یک فیبر یا نوک نمدی ساخته می شوند که امکان نوشتن یا کشیدن خطوط را فراهم می کند.
جوهر داخل ماژیک ها معمولا با حلال های فرار ساخته می شود تا به راحتی پاک شوند یکی دیگر از مزایای استفاده از ماژیکهای تخته وایت برد این است که نسبت به گچ های قدیمی بسیار زیبا و پاکیزه تر و حتی مقرون به صرفه تر هستند.
در مقاله های قبلی توضیح داده بودیم که مقایسه کیفیت و برتری ماژیکها به کاربرد و نیاز کاربران و حتی سطحی که بر روی آن استفاده خواهد شد وابسته است.
مقایسه بین ماژیک های وایت برد داخلی و خارجی
به زبان سادهتر اگر کسی برای استفاده از وایت بردهای معمولی به دنبال ماژیک خوب باشد با کسی که از این محصولات بر روی گلس برد یا تخته وایت برد شیشهای استفاده خواهد نمود تفاوت فنی زیادی دارد.
پس انتخاب یا مقایسه خود را در بین ماژیکهای داخلی و خارجی باید به این سمت سوق دهیم که سطح نوشتاری مد نظر کدام است.
خوشبختانه برندهای مختلفی در داخل و خارج از کشور برای استفاده کاربران تولید شده است که در آن میان به برندهایی مثل اسنومن، استدلر، پلیکان، کیان، فابرکاستل، ویندومارکر، چالک مارکر، ماژیک های فلورسنت و غیره اشاره نمود. که هر کدام از این برندها کاربرد های متفاوتی دارند که بعداً به آنها اشاره خواهیم نمود.
ماژیک های عرضه شده در بازار داخلی
ابتدا نگاه اجمالی به ماژیک های عرضه شده در بازار داخلی خواهیم داشت. سپس به معرفی سطوح نوشتاری تخته وایت برد های موجود خواهیم پرداخت، و در نهایت سعی خواهیم نمود ماژیک های مناسب و سازگار برای هر سطح نوشتاری مختلف و متفاوت را معرفی نماییم.
مواد شیمیایی به کار رفته در داخل ماژیکهای وایت برد به مرور با سطح وایت برد های معمولی واکنش شیمیایی نشان داده و موجب آسیبهای ظاهری و اثرات ماندگار ناخوشایند بر روی این محصولات میشوند. این آسیبها به مرور زمان موجب تخریب کامل محصول می شود. به همین دلیل شناسایی ماژیکهای مناسب برای سطوح مختلف از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
برای سهولت در پاک شوندگی ماژیکهای وایت برد از روی وایت بردها، در ترکیبات و محتویات داخل ماژیک ها علاوه بر جوهر از الکل، آب و سایر مایعات آسان پاک شو استفاده میشود.
بعضی از این ماژیکها از ترکیب گچ مایع با آب ساخته میشود که اصطلاحا به آنها چالک مارکر یا ماژیک های گچی گفته میشود.
به طور کلی و در راستای کاهش هزینه تولید بیشتر تولید کنندگان از مواد اولیه بسیار ارزان قیمت استفاده مینمایند. این مواد در دراز مدت تاثیرات منفی بر روی سطح وایت برد میگذرند.
بیشتر مواقع انتخاب چندانی برای کاربران وجود ندارد و کاربران مجبور هستند از ماژیک های موجود در بازار با علم به اینکه ممکن است به محصولات آنها آسیب جدی وارد نماید، استفاده نمایند.
شناسایی ماژیک های سازگار با انواع وایت بردها
نتیجه: ساده ترین راه شناسایی ماژیک های سازگار با انواع وایت بردها، بررسی اطلاعات مندرج بر روی ماژیک ها می باشد. بدین ترتیب که هر چقدر مقدار حلال فرار موجود در ماژیک بیشتر باشد، میزان اثرات مخرب ماژیک ها بیشتر خواهد بود.
پس برای تخته وایت برد های معمولی از ماژیک های استفاده بفرمائید که الکل یا سایر حلال های موجود در تیوب ماژیک از میزان بسیار اندکی برخوردار باشد.
برای گلس برد یا تخته وایت برد های شیشه ای محدودیتی از نظر اثرات مخرب ماژیک وجود ندارد چراکه واکنش شیمیایی سطح شیشه با ماژیک های وایت برد تقریبا صفر است.پس تمام ماژیک های وایت برد بر روی گلس برد ها قابل استفاده هستند و برعکس وایت بردهای معمولی هرچه میزان الکل و حلال های موجود در تیوب ماژیک بیشتر باشد وضوح و پاک شوندگی راحت تری خواهند داشت. در این میان ماژیک های قابل شارژ هم از نظر کیفی و هم از نظر بهای تمام شده ایدهآل میباشند.
نکته پایانی در مقایسه ماژیک های وایت برد ایرانی و خارجی
برای گلس بردهای مشکی و سایر رنگهای تیره، و شیشه های شفاف، طیف گستردهای از ماژیکها شامل ماژیکهای فلورسنت، چارت مارکرها یا ویندو مارکرها طراحی و تولید شدهاند در این میان ماژیکهای فلورسنت، به لحاظ نگارش و پاک شوندگی آسان و خاصیت درخشندگی هنگام نگارش، از رقبای خود بسیار محبوبتر و پیشروترند.
سیمای ظاهری ماژیکهای فلورسنت از سایر ماژیکهای موجود در بازار شامل چالک مارکرها و ویندو مارکرها کاملا متفاوت بوده و به راحتی قابل شناسایی و تشخیص است. ویندو مارکرها و چالک مارکرها یا ماژیکهایی با پایه گچ و آب عمدتا دارای تیوب های تیره و مشکی هستند. در صورتی که ماژیکهای فلورسنت دارای بدنههای سفید با رنگ آمیزی ۸ رنگ سفید، سبز، آبی، صورتی، نارنجی، زرد، بنفش و قرمز به شکل مارپیچ و نگارش FLUORESCENT CHALK MARKER بسادگی قابل شناسایی هستند.
برای بهرهمندی از تجربیات کارشناسان این مجموعه و مشاوره خرید به راحتی با شماره 09122801580 تماس حاصل فرمائید.