مقالات

خاصیت مغناطیسی روی وایت برد های شیشه ای چگونه ایجاد می شود؟

خاصیت مغناطیسی روی وایت برد های شیشه ای - مهربرتر

وایت برد های شیشه ای به سرعت جای خود را در میان کاربران یافته نموده و محبوبیت زیادی پیدا نموده اند. در مقایسه وایت بردهای شیشه‌ای یا گلس برد ها با وایت بردهای معمولی ؛ فاصله کیفی این دو محصول بسیار زیاد است و اساسا گلس برد ها به خطر تنوع رنگ و ابعاد و زیبایی چشم نوازشان از وایت برد های معمولی فاصله بسیار زیادی دارند.

از نظر کیفی و طول عمر نیز گلس بردها برتری های بسیار زیادی دارند. در وایت برد های معمولی سطح فلزی محصولات با ماژیک های وایت برد واکنش شیمیایی داشته و طول عمر کالا را به شدت کاهش می دهد. طول عمر مفید وایت بردهای معمولی به طور متوسط حدودا یک سال است؛ حال آنکه این عدد در وایت برد های شیشه ای بیش از ۱۰ سال می‌باشد.

نگارش و پاک شوندگی در وایت بر های شیشه ای هم بسیار آسانتر از وایت برد های معمولی است. هزینه تمام شده گلس برد ها بر اساس عمر ریالی در امور مالی شرکت ها نیز  از وایت بردهای معمولی حدودا و به طور متوسط ۴۰ درصد کمتر میباشد.

وایت برد های معمولی عموما از خاصیت مغناطیسی برخوردار هستند و با مغناطیسی نمودن گلس بردها دیگر وایت برد های معمولی توان مقابله با گلس بردها را نخواهند داشت.

برای بهره کندی از خاصیت مغناطیسی در گلس برد ها ابتدا شیشه های از جنس سوپر کلیر را سند بلاست نموده و با رنگ های کوره ای در کوره های گازی ۷۰۰ درجه پخته و رنگ آمیزی می نمایند.

پخت شیشه در کوره های گازی موجب استحکام رنگ و گارانتی طولانی مدت محصول شده و خاصیت سکوریت یا پودر شوندگی هنگام برخورد اجسام سخت را در گلس برد ایجاد می نماید. این خاصیت مهم, ایمنی هنگام استفاده از گلس برد یا وایت برد های شیشه ای را دوچندان می نماید.

وقتی گلس برد ها پخته شدند دیگر مواد شیمیایی بر روی آنها اثر چندانی نخواهد داشت و به راحتی با چسباندن ورق های فلزی با ضخامت بسیار اندک به پشت گلس امکان استفاده از خاصیت مغناطیسی را در آن فراهم می نماییم. به همین راحتی شما گلس برد های مغناطیسی در اختیار خواهید داشت.

مگنت های مخصوص وایت برد های شیشه ای چه مشخصاتی دارند؟

وقتی صحبت از آهنربا یا مگنت به میان می‌آید ؛ بیشتر تصاویر آهنرباهای کربنی بسیار ضعیف با رنگ سیاه در ذهن مان نقش می بندد.

برخلاف تصور ما آهنرباهای مخصوص گلس برد یا وایت بردهای شیشه‌ای بسیار زیبا براق و به رنگ کروم براق تولید می‌شوند. این سوپر مگنت‌ ها اصطلاحاً به آهنرباهای نئودمیوم با کد ربایشی یا قدرت  ربایشی N ۴۲ و  یا N ۳۵ به بازار آمده‌اند. آهنرباهای نئودمیوم که بر روی شیشه یا گلس برد استفاده می شوند آنقدر قوی هستند که از شیشه با ضخامت ۶ میلیمتر عبور کرده و به ورق پشت آن متصل می شوند.

اتصال مگنت‌ های نئودمیوم بر روی شیشه این امکان را فراهم می‌کند تا کاربران با استفاده از آن ماژیک بروشور کاغذ و تخته پاکن را بر روی گلس نصب و نگهدارد. به این ترتیب همزمان با رفع نیاز کاربران زیبای وایت برد های شیشه ای نیز دو چندان می شود.

هنگام خرید آهنرباهای مخصوص وایت بردهای شیشه‌ای حتماً به قدرت ربایش آنها که در بروشور و  مشخصات فنی محصول درج شده است توجه بفرمایید، حداقل قدرت مورد نیاز برای اتصال اقلامی همچون ماژیک و تخته پاکن بر روی شیشه ها معادل عدد ۳۵ می‌باشد. برای بهره‌ مندی از خاصیت مغناطیسی روی شیشه‌ های ۶ میلیمتری کد N ۴۵ ایده آل است.

تفاوت آهن رباهای کربنی با آهن رباهای مخصوص گلس برد در چیست؟

حال که با انواع آهنرباها آشنا شده‌اید، باید ببینیم تفاوت‌های عمده این محصولات در چیست؟

به زبان ساده و عمده‌ ترین اختلاف این دو محصول در قدرت ربایش آنهاست. مگنت‌های نئومدیوم بسیار زیبا کاربردی و پرقدرت هستند در مقابل مگنت‌های کربنی بسیار ضعیف ساده و بسیار ارزان قیمت می‌باشند. 

از آهنرباهای کربنی برای اتصال مستقیم اجسام به ورق وایت بردهای معمولی استفاده می‌شود در حالی که سوپرمگنت‌های نئودمیوم بیشتر برای اتصال بروشور تصاویر و سایر اقلام بر روی وایت بردهای شیشه‌ای بکار می روند.

سخن پایانی

نکته بسیار مهم و پایانی در خصوص آهنرباهای نئودمیوم آن است که با توجه به قدرت بسیار بالای ربایش آنها بر روی سطوح حتی شیشه، هنگام استفاده از آنها قطب های مثبت و منفی را در کنار یکدیگر قرار ندهید. این موضوع باعث ربایش ناگهانی و اتصال  سریع و پر قدرتمند آهنرباها به هم می‌گردد که عمدتا موجب شکستن این مگنت ها می شود. سوپر مگنت‌ های نئودمیوم را میتوان مادام العمر استفاده نمود به شرطی آن که درست نگهداری شوند.

اگر در این مقاله سوال و یا نظری دارید خوشحال میشویم که در بخش دیدگاه با ما به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *