مقالات

تحلیل فرایند رنگ آمیزی تخته وایت بردهای شیشه‌ ای در تولید

رنگ آمیزی تخته وایت بردهای شیشه‌ ای - مهربرتر

در این مقاله می‌خواهیم به موضوع ” تحلیل فرایند رنگ آمیزی تخته وایت بردهای شیشه‌ ای در تولید ” بپردازیم، با ما همره باشید تا با چگونگی این فرایند بیشتر آشنا شوید.

فرایند رنگ آمیزی تخته وایت بردهای شیشه‌ ای

برای تولید و بهره‌برداری از یک محصول با کیفیت با نام تجاری گلس برد یا تخته وایت برد شیشه‌ ای فرایند بسیار مهم و اثرگذاری وجود دارد که به آن رنگ آمیزی گفته می‌شود.
این فرایند که در تولید محصولات جزو واجبات آن به حساب می‌آید تهیه رنگ پایه بسیار با کیفیت با حلال مناسب می‌باشد.

رنگ آمیزی وایت بردهای شیشه‌ ای در میزان رفلکس و دوبینی کالا بسیار اثرگذار است، این تولید وایت برد شیشه‌ ای ابتدا مقدار لازم برای رنگ آمیزی تعداد مورد نیاز از این محصول را با دوز مناسب از حلال را وارد دستگاه نموده و به مدت ۱۰ دقیق هم می زنیم سپس ترکیب رنگ دوجزئی بدست آمده را وارد دستگاه تمام اتوماتیک پاشش رنگ نموده و شیشه ها را رنگ آمیزی می نماییم. در فرایند ترکیب و رنگ آمیزی دو جزئی بعد از پاشیدن رنگ بر روی شیشه، حدود ۶ ساعت در دمای معمول نگه میداریم تا شیشه ها آماده پخت در کوره های ۷۰۰ درجه گازی شوند. در این فرایند خروج شیشه از کوره فرایند تولید را کامل نموده و محصول آماده عرضه به بازار خواهد بود.

دو اشکال فرایند رنگ آمیزی تخته وایت بردهای شیشه‌ ای

اما این تمام داستان نیست چرا که خیلی از تولید کننده‌ها دسترسی به این امکانات ندارند و برای تولید تخته وایت برد های شیشه ای فرایند های ساده تری را طی می‌کنند.
ساده‌ترین توضیح برای این فرایند رنگ آمیزی خودروها آسیب دیده در کارگاه های کوچک نقاشی اتومبیل می‌باشد.

در روش‌های ساده‌تر تولید تخته وایت بردهای شیشه‌ای، شیشه‌ها را پس از اجرای ابزار و شستشو درست مثل نقاشی اتومبیل رنگ آمیزی با پیستولت را انجام داده و شیشه‌ها را در معرض هوای خشک قرار می‌دهند این شیوه به رنگآمیزی هوای خشک معروف و متداول است.
بیشتر تولید کننده‌های سطح کشور از همین روش برای تولید تخت وایت برد شیشه‌ای استفاده می‌کنند ولی نکته حائز اهمیت در این فرایند آن است که این شیوه رنگ آمیزی سیار آسیب‌پذیر است و بسادگی با اجسام فلزی می توان روی آن خط انداخت.
دومین اشکال فرایند رنگ آمیزی به شیوه هوای خشک آن است که اگر این کالا در معرض نور شدید آفتاب که از پنجره‌های محیط بر روی گلس برد می‌تابد قرار بگیرند به مرور زمان تغییر رنگ داده و قسمتی که در معرض نور است از سایر قسمت‌ها تیره تر خواهد شد.
حال آنکه نواقص یاد شده در محصولات کوره‌ای اصلاً به چشم نمی‌خورد.

اختلاف هزینه رنگ آمیزی به روش رنگ هوای خشک و رنگ کوره‌ ای

اختلاف هزینه رنگ آمیزی به روش رنگ هوای خشک و رنگ کوره‌ ای برای هر متر مربع در سال ۱۴۰۳ حدوداً ۱۷۰ هزار تومان می‌باشد.
از نگاه ما با در نظر گرفتن طول عمر بیش از ۱۰ ساله همه محصولات که در این حوزه با شیوه‌های مختلف تولید می‌شود شاید بتوان از اختلاف قیمت رنگ های کوره ای با رنگ هوای خشک به سادگی صرف نظر کرد.
هرچند نیاز کاربران به تهیه محصولات ارزان قیمت ممکن است همچنان رنگ آمیزی به روش هوایی خشک را متداول نگه دارد ولی از نگاه ما در مقایسه با محصولات سایر کشورهای آسیایی ولید محصولات کوره‌ای این رقابت را تنگ‌تر می‌نماید در واقع محصولات کوره‌ای بسیار با کیفیت و حتی قابل مقایسه با محصولات اروپایی هستند.

نکته پایانی در فرایند رنگ آمیزی تخته وایت بردهای شیشه‌ ای

نکته پایانی در تفاوت این دو روش رنگ آمیزی بر روی تخته وایت بردهای شیشه‌ ای آن است که رنگ آمیزی کوره‌ ای امکان واکنش‌های شیمیایی در شرایط محیطی مختلف را به حداقل می‌رساند در صورتی که رنگ‌آمیزی به شیوه هوای خشک موجب خواهد شد تا اندک اندک از کیفیت این محصول کاسته شود.
پایین آمدن کیفیت رنگ‌آمیزی به روش هوای خشک بر روی وایت برد های شیشه ای را می توان به تغییر رنگ اتومبیل پس از گذشت چند سال تشبیه نمود. مستحضر باشید که در رنگ‌آمیزی به روش هوای خشک میزان رفلکس نور شتر از رنگ‌های کوره‌ای است. برای دریافت مشاوره رایگان و خرید به راحتی با شماره 09122801580 تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *